Welke benefits versterken wij wereldwijd voor Saybolt?

Het begint met het begrijpen van merk- en marktbelangen, de high tech en complexe omgeving en de besluitvormingsprocessen bij hun internationaal opererende klanten. Daartoe behoren de grootste olieconcerns ter wereld. Dat vraagt om zorgvuldige interculturele communicatie met een eigen creativiteit, sfeer en tone-of-voice. Tijd = geld. En feitelijkheid is een key profilerings-parameterĀ 

Marketing Communications

Management Communications

Design & Copywriting

Tools & events

Vormgeven aan Global B-to-B Marketing Communications

Het is een voordeel om net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands te communiceren en teksten te kunnen schrijven (met dank aan mijn B-to-B werkgever DSM voor 7 jaar lang). Dat scheelt in het snel analyseren en vinden van de juiste boodschap, de toon en aanpak per situatie en aanvraag. Voor Saybolt zijn we actief in veel vakmodaliteiten. Van marketing & advertising tot interne communicatie. We geven zelfs workshops voor internationele areamanagers die aan het HRM MD programma deelnemen. En begeleiden de ingrijpende transitie naar een digitale online dienstverlening.

De voorsprong op concurrenten begint vaak intern

Campagnes over veilig werken, het re-design van de website of de opmaak van hetĀ  interne magazine, de scripts en montages van (instructieve) video’s, documentatie, sales tools, interactieve e-mailing campagnes, signing van het wagenpark, aankleding van werk- en vergaderruimtes, informatieve banners en overtuigende advertising. You name it, we brand it.

Develop all tools for convincing promotions

Naast de bekende offline marketing tools ontwerpt Saybolt een voorsprong in de digitale informatievoorziening voor haar klanten. Via innovatieve apps en database management. Wij vertalen deze inspanningen naar bijvoorbeeld video. Niet zozeer reclamisch grappig, maar vlot informatief. En dat overtuigt stukken beter in deze spannende B-to-B markt.

De voorsprong helpen uitbouwen