‘Mooi! En WAT doe je nu precies?’

Het is een goede vraag. We zijn in zakelijk Nederland veel bezig met vooral de verpakking van het aanbod.

Misschien soms wel iets TE. Met een té geconstrueerde aanpak? Constant bedenken we wegen om stake holders te boeien, te binden en te intrigeren. We willen immers steeds opvallen en onszelf ‘Branden’. Logisch. De laatste jaren is daarbij de nadruk erg komen te liggen op het uitvergroten van het WAAROM, WIE en HOE, op USP’s en UBA’s en de TW.

Daar is niks mis mee overigens. Het verdiept de boodschap en voegt betekenis en zingeving toe aan het zakelijke bestaan en aanbod. Toch pleit ik voor een herwaardering van het eenvoudige WAT.

Ook ‘gewoon’ vertellen en simpelweg informeren WAT je nu eigenlijk doet. Via desnoods een eenvoudig lijstje. Een compact overzicht, liefst op 1 A4. No nonsense.

‘Dat heb je toch direct paraat? Daarna bekijk ik graag je profilering, je duurzaamheidsprotocol, de corporate story, missie & visie en het directiestatement over een betere wereld’. Ik hoor het een nuchtere prospect zomaar vragen. En gelijk heeft zij (of hij). Overigens, als je dat hebt dan combineren wij graag jullie Wat & Hoe met Wie & Waarom. Voor heldere marketing met betekenis.

Onder alvast ons eigen WAT overzicht. Easy to order services. Very printable summary. Till soon!   

Activiteiten en aanbod Leuhof