Welke toegevoegde waarde creëren wij
voor Dura Vermeer?

In de kern van de zaak gaat het steeds om inlevend vermogen. Waar heeft hun prospect juist hier & nu behoefte aan, wat wil men weten van hen en hoe denkt en voelt het klantteam aan de andere kant van de tafel?  Dat samenvatten en omzetten in een aantrekkelijke aanpak en overtuigende boodschap plus verpakking is onze bijdrage. En altijd: Identity Based. En alweer 6 jaar lang. Dat zegt iets?

Project Communications

Documentatie en strategie

Management communicatie

Digitale communicatie

Tenders winnen vraagt
het uiterste

Een onderscheidende propositie vinden is voor iedere tendersituatie een nieuwe uitdaging. Samen met architecten, planners, toeleveranciers en andere specialisten. Voor ons betekent dit allereerst desk research, concurrentie-analyses en bondige briefings opstellen. Om daarna het kernthema in woord en beeld uit te werken, in onder andere een leesbaar Plan van Aanpak. Inclusief uren noeste arbeid voor het maken van spannende schema’s en complexe planningsoverzichten.

Snel. Strategisch. Onderscheidend. Nauwkeurig.

De boodschap bedenken is één ding, deze ook kunnen overbrengen is een tweede. Wij trainen sprekers en verzorgen moderne power-points indien nodig. Ook filmen we op locatie en monteren vlotte video’s. Laat staan dat we de vele mappen en speciale doosverpakkingen tijdig aanleveren. Vaak enkele uren voor de feitelijke deadlines. Er is altijd tijd te weinig. Oh boy, we love it!

Overige & Beleidscommunicatie